“Mijn dochter heeft een accessbars behandeling gehad bij Linda en mindfulnes oefeningen gevolgd. I.v.m. NAH ( niet aangeboren hersenletsel) had zij problemen met prikkelverwerking. Waardoor ze slecht sliep en thuis na school de bom vaak barstte. Linda heeft ons op een speelse leuke wijze geleerd hoe mijn dochter zich kan ontspannen en fijn voelen als de druk hoog is. De handvaten nemen wij mee voor in de toekomst. ( ik zelf was al bekend met mindfulnes oefeningen maar wist deze niet op een kinderlijke wijze over te brengen, iets wat Linda wel erg goed kan!)

Bedankt voor de levenslessen 😉

 

 

“Ik beveel Mindfulkids van harte aan. Linda heeft veel voor onze dochter betekend. A. genoot van de individuele aandacht. Na afloop kwam ze altijd enthousiast vertellen wat voor leuke spelletjes en oefeningen ze samen hadden gedaan.

Als ze zich druk in haar hoofd voelt of erg onrustig is, dan gaat ze zelf aan de slag met een oefening. Dit brengt haar rust

Bedankt Linda “

 

 

“Wij kijken met veel plezier terug op de mindfulness-training die ik samen met mijn dochter van toen 6 jaar bij Linda heb mogen volgen. We hebben veel fijne, gevarieerde oefeningen gedaan, die duidelijk werden uitgelegd en waarbij er veel aandacht was voor het kind. Het heeft ons veel inzicht gegeven en in allerlei voorkomende situaties passen we ook nu de oefeningen nog regelmatig toe. Wat ons betreft een aanrader! ❤”

 

 

“Leuk om met mijn zoon van 7 aan deze cursus mee te hebben gedaan en we hebben er veel aan gehad zoals: ademhaling, omgaan met boosheid, rust krijgen in het hoofd en communiceren over gedachten en gevoelens. Heerlijk om te doen samen en op deze manier meer tijd te nemen voor elkaar en elkaar op een andere manier te leren kennen.
Linda geeft op een fijne manier instructies, begrijpbaar voor alle leeftijden en fijn om elke les via mail te mogen ontvangen om zelf een mapje van te maken om alles weer door te nemen en uit te voeren.”