Contact

Neem contact met me op

Contactgegevens

Bezoek
Strausslaan 70

Mail
info@filiafleur.nl

Bel
06 52 37 77 73

Volg mij:

Recensies

Juli ’23 Anoniem:

“Wij hebben een hele fijne ervaring met Linda en haar behandeling voor onze dochter van 6 jaar. Waar eerder de prikkelgevoeligheid en daarmee de boze buien thuis door anderen niet erkend werden, nam Linda het wel serieus en snapte ze precies wat er aan de hand was. We voelen ons serieus genomen en meegenomen in de behandeling, zowel op energetisch gebied (waar wij eerder nog niet bekend mee waren) als op emotie-regulatie gebied. Mijn dochter vond het heel fijn om bij Linda te komen en zowel zij als wij voelden ons meteen bij haar op ons gemak. Linda is een warm, vriendelijk persoon zonder oordelen en vol begrip. Wij als ouders hebben geoefend met de inzichten en tips die Linda ons gegeven heeft en deze tips en inzichten waren helemaal passend bij wat we nodig hebben. Bij ons thuis is er veel meer rust, zowel in de basis bij mijn dochter en als bij ons. We zijn erg blij en dankbaar dat we bij Linda het proces zijn ingegaan!”

 

Juli ’23 Angela:

“Al wat enkele jaren worstel ik met paniek/angstklachten. tot ik op een punt kwam dat ik er niet meer mee om kon gaan. ik heb verleden jaar een haralijn behandeling gehad bij Linda en sindsdien is alles anders. hoe ik eerst niet met mijn klachten om kon gaan en me redelijk wanhopig voelde zo kan ik nu ondanks mijn klachten weer genieten, plezier hebben en de mooie dingen van het leven weer zien!❤️

 

Mei ’23, Loes:

“Met onze zoon bij Linda geweest. Ze neemt de tijd, heeft meteen vertrouwen gewonnen en voelt snel aan waar behoefte aan is. Een warm ontvangst en al na de eerste energetische behandeling zichtbaar resultaat! Fijn om je kind dit te kunnen bieden wanneer het niet zo lekker in zijn vel zit. Naast de energetische behandelingen ook coaching gehad, aangepast op het niveau van het kind. Na een keer of 5 gaf hij zelf aan dat hij weer verder kan met de handvatten die hij heeft gekregen. Als ouder bij de behandelingen gebleven. Linda legt uit wat ze doet en werkt met veel warmte, liefde en plezier. Dat straalt ervan af.”

 

Anoniem, 13 jaar: “Ik word er altijd zo ontspannen van.”

Lynn, 11 jaar: “Ik krijg tips over hoe ik kan ontspannen en dat vind ik erg fijn”

 

“Mijn dochter heeft een access bars behandeling gehad bij Linda en mindfulness oefeningen gevolgd. I.v.m. NAH ( niet aangeboren hersenletsel) had zij problemen met prikkelverwerking. Waardoor ze slecht sliep en thuis na school de bom vaak barstte. Linda heeft ons op een speelse leuke wijze geleerd hoe mijn dochter zich kan ontspannen en fijn voelen als de druk hoog is. De handvaten nemen wij mee voor in de toekomst. ( ik zelf was al bekend met mindfulness oefeningen maar wist deze niet op een kinderlijke wijze over te brengen, iets wat Linda wel erg goed kan!)

Bedankt voor de levenslessen 😉

 

“Ik beveel Mindfulkids van harte aan. Linda heeft veel voor onze dochter betekend. A. genoot van de individuele aandacht. Na afloop kwam ze altijd enthousiast vertellen wat voor leuke spelletjes en oefeningen ze samen hadden gedaan.

Als ze zich druk in haar hoofd voelt of erg onrustig is, dan gaat ze zelf aan de slag met een oefening. Dit brengt haar rust

Bedankt Linda “

 

“Wij kijken met veel plezier terug op de mindfulness-training die ik samen met mijn dochter van toen 6 jaar bij Linda heb mogen volgen. We hebben veel fijne, gevarieerde oefeningen gedaan, die duidelijk werden uitgelegd en waarbij er veel aandacht was voor het kind. Het heeft ons veel inzicht gegeven en in allerlei voorkomende situaties passen we ook nu de oefeningen nog regelmatig toe. Wat ons betreft een aanrader! ❤

 

“Leuk om met mijn zoon van 7 aan deze cursus mee te hebben gedaan en we hebben er veel aan gehad zoals: ademhaling, omgaan met boosheid, rust krijgen in het hoofd en communiceren over gedachten en gevoelens. Heerlijk om te doen samen en op deze manier meer tijd te nemen voor elkaar en elkaar op een andere manier te leren kennen.
Linda geeft op een fijne manier instructies, te begrijpen  voor alle leeftijden en fijn om elke les via mail te mogen ontvangen om zelf een mapje van te maken om alles weer door te nemen en uit te voeren.”