De haralijn

De mens heeft 5 dimensies:

De eerste dimensie is het Fysieke lichaam bestaande uit botten, bloedsomloop, zenuwstelsel en bewustzijn.

De tweede dimensie is de Aura. Dit is het energieveld rondom ons fysieke lichaam.

De derde dimensie bestaat uit de Chakra’s. Dit zijn energietrechters in ons lichaam.

De vierde dimensie is de Haralijn. Hierin wordt ons levensdoel gemanifesteerd.

De vijfde dimensie is de Wezenster. Dit is het niveau van onze innerlijke wijsheid en innerlijk leven. Het is je identiteit. Je ervaart hier wie je werkelijk bent..

Hieronder ga ik je meer vertellen over de haralijn.

De haralijn is jouw verbinding tussen hemel en aarde.

Door de haralijn te behandelen, behandel ik op dieper niveau, op zielsniveau.

De haralijn is een rechte lijn, precies in het centrum van je lichaam. Het ligt op een dieper niveau dan de aura en de chakra’s.

De hara ligt in je onderbuik. Het is het centrum van je innerlijke kracht. Het staat voor fysieke balans in je lichaam en voor oerkracht. Door de haralijn stroomt de levensenergie.

Is de haralijn in evenwicht, dan voel je je vrij en in evenwicht met alles.

Je hebt doorzettingsvermogen, voelt je krachtig en je hebt je doelen helder en kunt voor deze doelen gaan. Je hebt helder waarom je hier op aarde bent en wat je missie is. Je voelt de levensenergie. Je kunt meegaan met de stroom van het leven.

Eigenlijk is het bijna onmogelijk om je haralijn recht te houden door alles wat je mee maakt. Je kunt wel, door veelal te oefenen (denk aan mediteren, yoga, ademhalingsoefeningen etc.), de haralijn zoveel mogelijk in balans houden en op deze manier kan de levensenergie stromen.

Is de haralijn beschadigd en uit balans? Dan voel je tegenstand en weerstand. Misschien heb je wel regelmatig ruzie of onenigheden. Je bereikt maar niet wat je bereiken wil. Je stelt dingen uit en je neemt het jezelf kwalijk dat dingen je maar niet lukken. Dit kan erin resulteren dat je steeds meer een hekel aan jezelf gaat krijgen.

Op de haralijn liggen de volgende punten:

De sterrenpoot (ofwel ID punt). De ziel komt via onze sterrenpoort naar binnen in ons energiesysteem. Je krijgt vanuit de sterrenpoort informatie en voeding krijgen vanuit het universum.

Is de sterrenpoort vervormd of verstopt, dan vindt er geen goede doorstroming meer plaats. De ziel van het hooggevoelige of paranormale kind krijgt geen voeding of informatie meer vanuit de bron. Wat je dan bijv. kunt zien is dat kinderen depressief kunnen zijn en in zichzelf keren. En dit kan al op zeer jonge leeftijd.

De zielenzetel. Hierin nestelt zich de ziel, die via de sterrenpoort ons energiesysteem is binnen gekomen. De zielenzetel kan verstopt raken. Bijv. door groot verdriet. Je raakt de verbinding met je ziel kwijt. Je weet niet meer waarom je op aarde bent en wat je wil bereiken in dit leven.

Is deze verstopt dan kun je bij kinderen droefheid zien of dan ze uitspreken hier niet te willen zijn of een doodswens uitspreken.

De dantian

Deze bevind zich in de onderbuik. Vanuit de dantian verbind je jezelf met de aarde. Het is ons kracht- en rustcentrum.

Ook wordt hierin onze energie opgeslagen en weer afgegeven, wanneer nodig. De dantian kan vervormd raken, scheuren of van plaat verschuiven.

Dit kan bijv. door operaties, mishandeling, een zwaar verlies etc.

De wil ontbreekt om helemaal in het hier en nu te zijn. Je hebt niet voldoende energie om je dagelijkse leven te leiden. Je bent uitgeput, moe.

De aardester

De aardester staat in directe verbinding met de dantian en de 1e chakra. Ze zorgen samen voor stabiliteit en de energie die nodig is voor het aardse leven.

Is de aardester sterk, dan sta je stevig in het leven, ben je goed gegrond en leef je in het hier en nu. En kun je onverwachte situatie goed handelen.

De aardester kan verstopt of vervormd raken. Je kunt je dan niet verbinden met de aarde en afvalstoffen kunnen niet meer afgevoerd worden.  Er kunnen hierdoor bij kinderen klachten ontstaan zoals eczeem en allergieën. De geestelijke n lichamelijke stabiliteit is dan zwak. Het kind is snel uit balans en gestrest.

De Wezenster

De wezenster ligt op een dieper niveau dan de haralijn. Het is de bron van je innerlijke wijsheid en je innerlijke leven. De wezenster is je identiteit. Je ervaart hier wie je werkelijk bent. Hier ontstaat al je creatieve energie. De wezenster is direct verbonden met de kosmische bron. De wezenster is wel verbonden met je ziel, maar heeft hier verder niet mee te maken.

De wezenster kan versluieren.  Er is dan iets mis met de verbinding.

Je hebt geen verbinding meer met je creativiteit. Je hebt geen energie om iets te ondernemen. Je weet niet meer wat je leuk vindt en wie je bent. Je voelt je ziek of ongelukkig. Je bent losgeraakt van je kern, van wie je bent.

Deel dit bericht